De Wingerd in 1 minuut

Ieder kind heeft unieke talenten ontvangen van God. Op De Wingerd in Goes (wijk Mannee) komen deze tot groei en bloei. Hoe? Door persoonlijke aandacht voor iedere leerling; in ons onderwijs staat het kind centraal. De Wingerd heeft eigentijdse leermethodes met digitale hulpmiddelen en heeft een open en veilig schoolklimaat. Waar de Bijbel de basis is, iedere schooldag.

De Wingerd is een basisschool waar ouders die christen zijn hun kinderen graag aan toevertrouwen. We zijn een school met de Bijbel als basis, medewerkers zijn christen en werken vanuit hun geloof. Ouders die voor onze school kiezen vinden het waardevol dat hun kind onderwijs krijgt dat aansluit bij de eigen levensovertuiging. Onze leerkrachten leveren daaraan als identiteitsdrager een belangrijke bijdrage. Onze missie? Ieder kind stimuleren in zijn of haar ontwikkeling, ons hart ligt echt bij de kinderen. De inspiratie voor ons werk vinden we in God die we kennen door Zijn woord, de Bijbel.

Wat onze school verder uniek maakt? We bieden onderwijs van betekenis. We willen alle leerlingen helpen vormen tot jonge mensen die in geloof en met plezier in het leven staan. Onze kinderen mogen weten wie ze zijn, wat hun unieke plek is en wat ze in de maatschappij kunnen betekenen. Wij kennen Gods liefde en gaan daardoor met plezier en ontspannen naar school en werk. Dat maakt ons onderwijs, volgens ouders en buitenstaanders, opvallend anders dan anders. De Wingerd is gehuisvest in een prachtig, nieuw schoolgebouw met alle faciliteiten voor modern schoolzijn. Leerlingen komen uit Goes en omliggende plaatsen.

Zullen we eens kennismaken? We nemen graag uitgebreid de tijd voor jou en je kind.
Vul dan onderstaand formulier in. De directeur belt dan zo snel mogelijk om een afspraak te maken.  Als je nog vragen hebt, bel dan naar school (0113 227 921) of stuur een mail naar  dewingerd@levwn.nl

 

Van harte welkom op school voor een gesprek en een rondleiding. Wanneer u onderstaand formulier invult, wordt er zo snel mogelijk contact opgenomen.