Kinderdagverblijf, BSO en peutergroep

Logo Juultje

Juultje Mannee, onderdeel van Stichting Prokino, biedt hele dagopvang, buitenschoolse opvang en een peutergroep in het pand van GBS De Wingerd. Dankzij de hechte samenwerking sluit de werkwijze van Juultje Mannee goed aan bij de identiteit van school. De deskundige medewerkers zorgen voor een vertrouwde omgeving voor uw kind.

Op het kinderdagverblijf kunnen kinderen van 0 tot 4 jaar terecht. Er wordt gewerkt met het VVE-programma Uk & Puk op het kinderdagverblijf en op de peutergroep. De activiteiten uit dit programma sluiten aan bij de behoeften van uw kind. Op de peutergroep kunnen de peuters vanaf 2 jaar terecht. De peutergroep sluit aan bij de Bijbelse thema’s van de school en het zorgt voor een laagdrempelige en onbezorgde overgang naar de basisschool. Kinderen ouder dan 4 jaar kunnen terecht bij de BSO. Op de BSO wordt gewerkt met het activiteitenprogramma DOEN!, een programma speciaal ontwikkeld door Prokino. Aan de hand van diverse thema’s vinden allerlei activiteiten plaats.

Voor meer informatie over de locatie en de mogelijkheden, kunt u terecht op de website van Juultje Mannee of contact opnemen met Juultje Mannee.

U bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

Juultje Mannee
Hilleweg 1 
4464 JA Goes 
0115-686100

http://www.prokino.nl/kinderopvang/zeeland/juultje-mannee/home